هاوار عفرين ابو الوليد


هاوار عفرين ابو الوليد

مرحبا و أغــلى ســهلا يا (زائر) .. عدد مساهماتك و مـشــاركـاتـك3


Horoskop 2012 Tvillingarna

شاطر
avatar
ام الوليد
المراقبة العامة
المراقبة العامة

عــدد الـــمــســاهـمات عــدد الـــمــســاهـمات : 85

موضوع  متميز Horoskop 2012 Tvillingarna

مُساهمة من طرف ام الوليد في السبت 28 يناير - 18:17

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Jupiter anländer i ditt eget tecken den 11 juni 2012 och en stor personlig utveckling kommer att äga rum. Under sommaren kommer planeten Mars att lämna ditt fjärde hus och du kommer att ha lugn och ro hemma. Sol- och månförmörkelserna kommer i första hand att påverka dina relationer, samtidigt som du från och med den 5 oktober kan börja ha roligt igen, och leka, eftersom Saturnus slutar påverka ditt femte hus.

Jobb och ekonomi
Sedan sommaren 2011 har Jupiter försett dig med en sorts andligt skydd, med sin vistelse i det tolfte huset. Den 11 juni kommer däremot Jupiter att ge dig allmän tur i livet, som du kan vara med och påverka eftersom turens planet kommer att spendera ett helt år i ditt tecken. Men medan vägarna i kärlekslivet öppnas av flera olika händelser i rymden, kommer det att bli problematiskt när det kommer till jobb och yrkesliv. Mellan 12 Mars och 4 april kommer dessutom planeten Merkurius att vara retrograd i det tionde huset, något som är en varning för dig som behöver ta kontakt med auktoriteter eftersom det kan uppstå förvirring och missförstånd och du kan uppfattas på ett negativt sätt om du inte är försiktig. Undvik att söka jobb under den här perioden och sök inte mycket publicitet.

För det första kommer illusionens planet, Neptunus, att anlända i ditt tionde hus för karriär den 3 februari. Du kommer, såvida du inte redan jobbar med det som du älskar, att få stora problem med att hitta ditt kall i livet under följande 13-14 år. Många av er, kan också söka sig till yrken som har med film, teater, konst, astrologi, och liknande, som betonar det irrationella och det omedvetna. Förvirrade tvillingar bör ha turen med sig ändå under andra halvåret med Jupiter i deras första hus, som hjälper de att expandera och utvecklas i flera olika inriktningar.

Under sommaren kommer Merkurius att vara retrograd i lejonets tecken och ditt tredje hus för kommunikation och det kommer att vara svårt att hitta rätt ord för att säga vad man vill ha sagt. Dina budskap kan missförstås. Merkurius styr över ditt eget tecken och det tredje huset för kommunikation. Tvillingen styr över det tredje huset. Därför kan du bli riktigt frustrerad under veckorna mellan 15 juli – 8 augusti, och det bästa är om du undviker att säga för mycket och att du också undviker att fatta viktiga beslut och att skriva under kontrakt eller avtal. Under en sådan period kan ditt transportmedel lätt gå sönder och du kan ha svårt att få den lagad med detsamma.

Den femte oktober kommer Saturnus att anlända i ditt sjätte hus för jobb och hälsa. Nu börjar Saturnus under 2,5 år att strukturera arbetslivet. Strax därefter, den 13 november, kommer en solförmörkelse i det sjätte huset att betyda nya arbetsuppgifte och nya sätt att jobba på. Om du får ett nytt jobb är det inte helt otroligt att du kommer att lägga stor ansträngning på att göra allting rätt. I andra fall, kan Saturnus ge dig små chanser i yrkeslivet och du måste ta de som ändå finns. Saturnus i det sjätte huset kan också påverka din hälsa något och du bör lära dig att ta hand om den. Mellan den 6-26 november är kommunikationens planet Merkurius retrograd i det sjätte huset för jobb och om du nyss har fått jobb, kan missförstånd och till och med mobbning uppstå på arbetsplatsen. I vardagen kan din telefon eller dator gå sönder, och du kan också missa viktiga möten. Det kan ibland också vara värt att tänka tre gånger innan du säger något.

Förhoppningsvis kommer eventuella motgångar i yrkeslivet att kunna neutraliseras tack vare Jupiter i ditt eget tecken från och med sommaren 2012. Inte förrän sommaren 2013 kommer däremot din ekonomiska situation att förbättras avsevärt.

Kärlek och relationer
Två solförmörkelser kommer att påverka dina relationer under det här året. Den första äger rum ditt eget tecken den 20 maj. Även om du inte kan göra förändringarna i ditt liv som du vill göra med detsamma, kommer du att öppna ditt sinne för det nya på ett helt annat sätt. Beslutet kommer kanske att tas den 4 juni i samband med månförmörkelsen i det sjunde huset för relationer. Den här månförmörkelsen kommer förmodligen också att hjälpa dig att inse att allt du gör också påverkar människorna runt omkring dig. Även de fiender som du känner till kan nu blanda sig i ditt liv och i dina relationer. Den 28 november skakas ditt sjunde hus av relationer av ännu en solförmörkelse och åter igen går dina relationer via en omvandling.

Mellan den 15 maj – 27 juni kommer kärlekens planet att vara retrograd i ditt eget tecken och under den här perioden bör du ligga ganska lågt, eftersom dina vänner kan lätt ignorera dig under den här perioden och du kan känna dig ensam. Det är inte heller bra att gå tillbaka till en gammal kärlek nu, men det är bra om ni kan prata om vad det var som förstörde relationen, så att du kan fatta bättre beslut i fortsättningen.

Den 5 oktober börjar du uppleva att en stor börda har lyfts från dina axlar, samtidigt som en ny börda kan tynga dig inom ett helt annat område. Saturnus, allvarets planet, lämnar ditt femte hus för nöjen och romantik och kärlekslivet blir nu rolig igen. Nu har du däremot Saturnus läxor med dig, som kan ha lärt dig ett och annat om att kärlek också kan skapa problem och att inte hela livet är lek och spel. Nu kan du börja njuta av livet på ett helt annat sätt; fritiden blir roligare; din partner och älskare slutar ställa orimliga krav och du blir kreativare igen. Inte heller kommer det att uppstå samma gamla begränsningar i kärlekslivet. Även din relation till dina barn blir roligare och om de har varit besvärliga under de senaste 2,5 åren, kommer de nu att sluta skapa en börda. Om du har haft problem med att skaffa barn, kommer det nu att bli lättare.

Med Uranus i det elfte huset för vänner under hela året, kommer dina vänner att fortsätta överraska dig, samtidigt som ditt sociala liv kan plötsligt blomstra för att sedan påverka dig negativt, något som leder till att du vill vara för dig själv. Dessutom kan du känna dig dragen till personer med revolutionerande idéer som skulle vilja förändra världen som vi lever i och du kan vara en viktig drivkraft i den här processen.

Med Pluto, omvandlingens planet, i det åttonde huset, kommer förändringarna av dina grundläggande och primära behov att gå via stor omvandling, och att komma riktigt nära någon, kan bli en stor utmaning som ständigt skapar instabilitet. Eftersom Pluto inte kommer att ge sig iväg snart därifrån, måste du ändå leva med den här influensen och lära dig att hantera och kontrollera dina impulser.

Hem och familj
Mars i det fjärde huset för hem och familj, kan skapa irritation och konflikter hemma, om du inte har möjlighet att använda den här energin på andra sätt, till exempel för att renovera. Under våren 2012, kommer energins planet att vända retrograd i det fjärde huset mellan 23 januari – 4 april. Under den här tiden kan problemen med andra familjemedlemmar explodera. Eftersom planeten Merkurius kommer att vara retrograd under perioden 12 mars – 4 april i det tionde huset kan alla problem hemma också påverka ditt rykte under den här perioden. Saker och ting kan också lätt gå sönder hemma under den här perioden och det kan bli svårt för dig att förklara dig. Planeten Mars kommer snart nog att flytta över till det femte huset och göra ditt kärleksliv intressantare. Fram till dess kommer Mars att göra dig medveten om den djupa aggressionen som kan finnas inom dig och andra familjemedlemmar.

Personlig nymåne och fullmåne
Den 20 april är det nymåne i samband med en solförmörkelse i ditt eget tecken, men eftersom Venus är retrograd under samma period i ditt eget tecken, kan nya början, i synnerhet i kärlekslivet försvåras.

Den 28 november är det fullmåne i ditt eget tecken, i samband med en månförmörkelse och nu kan det som du försökte initiera i slutet av april, att kulminera. Den här gången kommer Jupiter att vara retrograd i ditt eget tecken. Jupiter är en bra planet hur som helst, men var ändå försiktig.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين 21 يناير - 15:57