هاوار عفرين ابو الوليد


هاوار عفرين ابو الوليد

مرحبا و أغــلى ســهلا يا (زائر) .. عدد مساهماتك و مـشــاركـاتـك3


Horoskop 2012 Kräftan

شاطر
avatar
ام الوليد
المراقبة العامة
المراقبة العامة

عــدد الـــمــســاهـمات عــدد الـــمــســاهـمات : 85

موضوع  متميز Horoskop 2012 Kräftan

مُساهمة من طرف ام الوليد في السبت 28 يناير - 18:20

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Ditt tolfte hus handlar om saker som sker inom dig, bortom alla andra människors vetskap och saker som sker i hemlighet. Under 2012 kommer inre bearbetning att vara viktig för dig. Du kan gå via en inre pånyttfödelse.

Arbete och ekonomi
Den 3 februari kommer Neptunus, illusionens planet, att flytta över till ditt nionde hus och lämna det åttonde huset för delade resurser ifred och nu kommer en ganska tråkig influens i ditt liv att försvinna, som har att göra med att du ofta känt att du inte riktigt blir belönad som du ska, eller att du och en partner inte har gjort klart, vad som är ditt och vad som inte är ditt. Om du har velat investera eller låna pengar, har du antigen förlorat på det, eller känt dig blåst. Ibland har du helt enkelt varit osäker. Nu kan du åter igen börja ta kontrollen över din ekonomi och börja behålla allt som du tjänar. Det kan betyda en hel ny självständighet.

Man kan inte säga att något fantastiskt eller dåligt händer i din ekonomi. Däremot kommer kommunikationens planet, Merkurius att vara retrograd i ditt andra hus för pengar under slutet av juli och början av augusti, och därför bör du undvika att göra stora affärer eller fatta ekonomiska beslut under den här perioden. Skriv inte under kontrakt och avtal och köp/sälj inget av värde. Undvik också intressekonflikter där pengar är en faktor. Även om alla tecken kommer att uppleva Merkurius retrograd, kommer den här aspekten att påverka andra tecken på andra sätt.

Inom arbetslivet kan däremot förändringar äga rum, eftersom det sjätte huset påverkas av en månförmörkelse den 4 juni och en solförmörkelse den 28 november. Medan den 4 juni är en bra tid för beslutsfattande på jobbet och angående arbetsrutinerna, kan ny start komma ut ur det blåa eller på grund av att du tar initiativ runt den 28 november. Då kan du bestämma dig för att starta eget eller byta jobb. De här händelserna kommer att påverka din hälsa på något sätt, och att ta hand om sig själv på ett bättre sätt kan bli viktiga inslag i ditt liv.

Med Uranus i ditt tionde hus för yrkesliv kan du drömma om att jobba med något helt annorlunda och om du satsar hårt på det, kan du förverkliga den här ambitionen. Men låt sådant ske under årets andra halva eftersom Mars är retrograd under början av året, som ger oss mindre drivkraft, Venus, som skapar harmoni, är retrograd senare under våren. Vill du omvandla dina yrkesmöjligheter måste du gå genom djup omvandling, och detta är något som Jupiter i det tolfte huset kommer att hjälpa dig med under andra halvåret.

Kärlek, relationer och socialt liv
Den energiska planeten Mars, befinner sig i ditt tredje hus för kommunikation. Planeten kan göra dig små irriterad hela tiden, oftast på de närmaste. Samtidigt är du medveten om vad du vill ha sagt och du kan bli bättre på att säga till andra vad du tycker och du lär dig att sätta gränser. Under perioden 23 januari – 13 april kommer planeten Mars att vända retrograd och du kan plötsligt inse att andra inte längre vill lyssna på dig, något som kan vara frustrerande. Kanske är de bara trötta på att höra samma saker, kanske har du tappat gnistan, eller kanske är du för arg när du pratar. Din relation till din närmaste omgivning kan också bli sämre, bland annat till dina grannar och till bland annat dina syskon. Saturnus, allvarets planet, befinner sig fortfarande i ditt fjärde hus för hem och familj och en annan familjemedlems situation kan påverka dig också, och i andra fall kan de som bor i samma hushåll vara krävande. När Mars är retrograd kan du plötsligt bli trött på dem också, och inre vrede kan komma upp till ytan.

Kärlekens planet, Venus, kommer att vända retrograd under 14 maj – 27 juni, och under den här perioden kan du gå via en djur inre bearbetning och du bör under den här perioden inse vilka dina egna brister är. Några av er kommer däremot att bearbeta en förlust, eller avvisning i kärlek, eller kanske helt plötsligt ångra ett beslut som gjordes för länge sedan i kärlekslivet. Jupiter kommer att stödja ditt sociala liv fram till den 11 juni. Därefter kommer den här planeten att stödja all inre psykologisk arbete som kommer att äga rum. Den 20 maj äger en solförmörkelse rum i det tolfte huset och kanske börjar några av er någon form av terapi. Andra kommer att vänta fram till juni innan de kan känna att Jupiter i det tolfte huset, som oftast blir en sorts skyddsängel ger tillräckligt med andligt stöd.

Under första halvan av året kommer det sociala livet fortfarande att expandera, med Jupiter i det elfte huset, trots att Venus och Mars kan skapa problem och omvandlingar. Den 11 juni kommer intensiteten i det sociala livet att minska, då Jupiter hamnar i det tolfte huset. Uppmärksamheten utifrån börjar då minska för dig. kanske blir du nu mera selektiv i ditt val av vänner.

De mest signifikanta förändringarna i kärlekslivet äger rum i oktober och november. Nöjeslivet under de senaste åren har varit underbart och tillfredsställande, men den 5 oktober kommer den stora läraren och allvarets och restriktionens planet, att flytta över till det femte huset för kärlek, nöjen och barn. Under de närmaste 2,5 åren kommer du inte att känna att kärlekslivet är spännande längre. Några för att ni har annat som är viktigare, andra för att ni vägrar ta kärleken på allvar, och ytterligare andra för att barnen kan bli krävande och en börda. På den här området äger en solförmörkelse rum i det femte huset, som kan betyda en ny inställning till kärleken, till barnen eller upptäckten av en ny kreativ förmåga. I själva verket kommer Jupiter i det tolfte huset att också expandera dina inre gåvor och Saturnus i det femte huset kan hjälpa dig att omvandla en hobby till ett yrke, som ger dig mer glädje än romantik och kärlek. Eftersom det femte huset är det inre barnet, som vill ut och leka, och samtidigt styr över individuationsprocessen, kommer Saturnus i det femte huset i längden att vara en positiv erfarenhet, under vilken det inre barnet mognar.

Nya perspektiv på tillvaron 2012
Den 3 februari anländer illusionens, förvirringens, kreativitetens och drömmarnas planet i det nionde huset. Det nionde huset handlar om högre utbildning, kontakt med andra kulturer, nya erfarenheter, och långa resor. Neptunus kommer att uppehålla sig i det nionde huset under cirka 13-14 år. Därför kommer den här planeten att påverka den här delen av ditt liv på ett avgörande sätt. Initialt kan den här planeten skapa förvirring, samtidigt som du måste handskas med förändringar på många andra områden och samtidigt som en inre bearbetning äger rum. Men Neptunus kommer samtidigt att börja hjälpa dig att fundera över livets mening och om det överhuvudtaget finns mer i det här livet. Du skulle nu vilja erfara det som är annorlunda och kanske kommer du under åren att läsa esoteriska böcker, religiösa böcker, resa till fjärran länder och öppna ditt sinne för det som inte kan ses. Neptunus kan också skapa en sorts falsk altruism och du kan lätt bli hänförd av idéer som är annorlunda och som lova en utopi. Men allt som ger livet mening och insikten om att allt inte kan besvaras med en enda teori, är värt att ta till sig eftersom vårt liv bli så mycket rikare.

Under början av den här perioden kan den här förvirringen vara uppenbar eftersom planeten Merkurius vänder retrograd i fiskarna mellan den 12 mars – 4 april. Under den här perioden kommer det att bli svårt för dig att tro på dina egna idéer om världen, som vare sig du vill det eller ej, håller på att omvandlas.

Personlig nymåne och fullmåne
Den 9 januari är det fullmåne i kräftans tecken och det som började i juli 2011 kulminerar nu. Det som är annorlunda nu är att du har lärt dig att handskas med Saturnus energi i det fjärde huset, samtidigt som spänningen mellan det sociala livet, yrkeslivet och familjelivet kan vara betydande.

Den 19 juni har du nymåne i kräftans tecken och signalerar en ny början för dig. det kan däremot bli svårt med nya början nu med Merkurius retrograd. En bra tid för att planera, inte för att initiera något förrän tiden är rätt.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين 21 يناير - 16:55