هاوار عفرين ابو الوليد


هاوار عفرين ابو الوليد

مرحبا و أغــلى ســهلا يا (زائر) .. عدد مساهماتك و مـشــاركـاتـك3


Horoskop 2012 Lejonet

شاطر
avatar
ام الوليد
المراقبة العامة
المراقبة العامة

عــدد الـــمــســاهـمات عــدد الـــمــســاهـمات : 85

موضوع  متميز Horoskop 2012 Lejonet

مُساهمة من طرف ام الوليد في السبت 28 يناير - 18:23

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Din karriär fortsätter expandera och medan andra människor slutar lägga sig i ditt liv, kommer ditt sociala liv att bli bättre och expandera under andra halvåret. Du kommer att gå genom viktiga förändringar under hösten samtidigt som ansvar för hem och familj ökar. Var försiktig med dina pengar och slösa inte allt i synnerhet under första delen av året.

Arbetsliv och ekonomi
Planeten Jupiter befinner sig sedan sommaren 2011 i ditt tionde hus för karriär och detta betyder att du har förbättrat dina karriärsutsikter avsevärt under det senaste halvåret och andra människor kan också se upp till dig. Det är Saturnus i ditt tredje hus för kommunikation och den närmaste omgivningen som kan skapa problem i ditt liv, eftersom andra människor kan skapa problem för dig. De kan begränsa dig och de kan ständigt klaga; de kan också skapa oriktiga rykten. Jupiter har däremot hjälpt dig att till och med förbättra det sätt på vilka andra människor ser på dig. Med planeten Mars i ditt andra hus för karriär har du jobbat hårt för att förbättra dina inkomster. Alla de här tendenserna fortsätter under första halvåret, men situationen kompliceras på grund av planeten Mars och Venus, som vänder retrograda.

Planeten Mars är retrograd mellan 23 januari och 13 april. Under några månader kan din ekonomi försämras, och om den förblir stabil, kan i stället utgifterna bli större. Du kan också ha mindre energi och därför jobbar du kanske mindre än vanligt. Eftersom Jupiter stödjer dig, kan du räkna med positiva saker ändå under den här perioden. Det viktigaste är att inte göra dåliga investeringar, i och med att Neptunus anländer den 3 februari i det åttonde huset som styr över sådana saker.

Neptunus i det åttonde huset kan få dig att känna dig som en miljonär ibland. När du ser något som du gillar, verkar allting bättre och vackrare men kan snabbt gå sönder. Om du funderar över att starta eget, att göra stora investeringar och ta banklån, är det viktigt att någon annan tittat över dina kontraktvillkor eftersom det kan finnas dolda faror och risker. Neptunus stannar i ditt åttonde hus under 14 år och därför måste du alltid ha ögonen öppna för människor som försöker utnyttja dig, samtidigt som Saturnus i det tredje huset också kan skapa sådana tendenser hos andra. Särskild uppmärksam bör du vara under perioden 12 mars- 4 april, eftersom Merkurius är retrograd i det åttonde huset. Skriv inte under avtal under den här perioden.

Mellan den 15 maj – 27 juni kommer planeten Venus som också styr över pengar att vara retrograd, i det elfte huset. Se upp med falska vänner som försöker utnyttja dig eller din gästvänlighet och med din relation till organisationer som försöker ta fördel av din ekonomiska situation. Inte heller bör du låna ut pengar, eller donera till personer via internet. Första halvåret är därmed extra känslig för ekonomisk motgång och därför kan du i stället vänta fram till augusti, innan du börjar ta större risker. Säkra dina tillgångar däremot under de närmaste åren. Neptunus är förvirringens planet, som kan inspirera oss men samtidigt lura oss.

Din framgång inom karriären bör inte minska efter den 11 juni då Jupiter anländer i det elfte huset för vänner. I stället kan din ökade sociala cirkel hjälpa dig på många olika sätt inom karriären; många av er kommer att bestämma sig för att hålla föreläsningar och föredrag för andra, medan andra kommer att ge ut viktiga publikationer. Några kommer via andra människor att få ett bredare kontaktnät och därför större möjligheter att hävda sig på arbetsmarknaden och inom branschen.

Förutom risken att slösa bort pengar eller att bli lurad där kan många lejon uppnå mål som de länge har drömt om eller som de inte ens har föreställt sig vara möjliga.

Kärlek, relationer och socialt liv
Mot slutet av året kan alla de här tre områdena bli bättre, främst för att Jupiter anländer i det elfte huset för vänner den 11 juni och för att Saturnus, den 5 oktober låter det tredje huset i fred, och begränsningarna i ditt sociala liv kommer då att börja minska eller försvinna. Men redan i början av året, i februari, kommer en viktig förändring. Neptunus som har skapat besvikelse och illusion i dina personliga relationer, ger sig av för att vistas i det åttonde huset i stället. Men första halvan på året blir problematiskt av flera anledningar.

Venus, kärlekens planet, är retrograd i det elfte huse för vänner under perioden 15 maj- 27 juni. Under den här perioden är det ingen bra idé att börja en ny kärleksaffär. En gammal vän kan också komma tillbaka i ditt liv och kan få dig att tänka tillbaka på ditt sociala liv och kanske blir du rörd av händelsen men kanske är den här gamla relationen egentligen ovälkommen i ditt liv. Du får se själv vad som händer. Men det är viktigt att du väntar med att ta viktiga beslut angående relationer eftersom när Venus är retrograd, kan du tycka att en viss person är underbar för att sedan inse att man har lurat sig själv. Den 20 maj äger dessutom en solförmörkelse rum i det elfte huset som kan betyda att en gammal vän kommer tillbaka i ditt liv, eller att dina tankar snurrar kring att inleda en relation med en person som du möter via vänner, men eftersom Venus är retrograd måste du vara försiktig.

Kommunikationens planet, Merkurius, är dessutom retrograd i ditt eget tecken under senare delen av juli och början av augusti och större avtal och kontrakt bör undvikas under den här perioden. Lova ingenting som du inte kan hålla och om din relation till andra försämras, försök hålla huvudet kallt. Det är ingen panik.

Ditt femte hus för romantik och nöjen, kommer att påverkas av en solförmörkelse och en månförmörkelse under 2012. Den 4 juni äger en månförmörkelse i det femte huset som kan betyda att du är färdig för att ta en relation till en ny nivå, eller avsluta den. Den 28 november har du en solförmörkelse i det femte huset, som kan antigen signalera en ny romans, som börjar utvecklas, men för det hårt arbetande lejonet kan det handla om ett ny kreativ projekt.

Det finns i själva verket en större betoning på jobb och en expanderade social cirkel än just kärlek. Om du redan har ett förhållande kommer kärlekslivet att vara ganska stabil, även om du nu vet var du har din partner någonstans nu, bättre än du gjorde förr. Om du är singel kan kärlekslivet bli intressant och möjligheter till romantik, finns. För en del kan hösten betyda början på en egen familj. Neptunus i det sjunde huset kan också ha skapat relationer till fel typer av människor. Man har t ex sett hur några stjärnor födda i lejonets tecken har t ex blivit beroende av droger och blivit förblindade av kärleken, t ex Whitney Huston och Charlie Sheen. Förhoppningsvis försvinner alla sådana tendenser när Neptunus den 3 februari låter ditt sjunde hus i fred.

Hemmet och familjen
När Saturnus den 5 oktober byter astrologiskt hus och tecken, flyttar den från vågen över till skorpionen något som betyder att Saturnus nu börjar påverka det fjärde huset för hem och familj. En sådan transit, kan betyda att du börjar få ökat ansvar för både hemmet och familjen. Det kan också betyda att du skaffar dig en egen familj, att dina relationer till andra familjemedlemmar börjar bli jobbiga, och för en del lejon, kan detta innebära att de tar första steget ut från familjehemmet. Några av er kan till och med bygga ett eget hus, medan andra kan flytta till en annan stad och till och med till ett annat land. Med Uranus i det nionde huset för avlägsna horisonter är sådana steg inte helt uteslutna. Under 2,5 år kommer den här energin att vara närvarande i ditt liv och förmodligen kommer du under den här perioden att också hitta en plats där du skulle vilja bo under en lång tid. Saturnus vill att du får rötter någonstans och under följande 2,5 åren kommer de flesta singel lejon att ha en egen familj. Några av er kan gifta sig eller flytta ihop med en partner, som innebär att en anpassningsperiod börjar, samtidigt som man lägger grunden till en riktig familj. Relationen till den gamla familjen kan däremot bli jobbig i sig, och några av er kommer att behöva påverkas av de problem som en annan familjemedlem har. Hur som helst är Saturnus byte av tecken början på en ny era för dig. Detta bekräftas också av en solförmörkelse den 13 november i det fjärde huset för hem och familj, som betyder en ny början för dig. Mellan den 6-26 november är däremot Merkurius retrograd och om du kommer att flytta, vänta dig förseningar och hinder fram till den 26 november.

Saturnus kommer oftast att skapa turbulens i våra liv och det område som Saturnus påverkar kommer många gånger att bli det område som skapar mest oro och flest utmaningar i våra liv. .

Personlig nymåne och fullmåne
Den 7 februari är det fullmåne i ditt eget tecken och det kan innebära att du fattar ett viktigt beslut i en relation. Du kan också komma fram till att det som började i juli 2011, de mål som du hade då, nu är uppfyllda.

Den 17 augusti är det nymåne i ditt eget tecken. Nu kan du ha helt nya mål i sikte och nya visioner som du vill förverkliga. Vid nästa fullmåne i lejonet år 2013, kommer förhoppningsvis det som du börjar kulminera och bära frukt.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء 12 ديسمبر - 16:37