هاوار عفرين ابو الوليد


هاوار عفرين ابو الوليد

مرحبا و أغــلى ســهلا يا (زائر) .. عدد مساهماتك و مـشــاركـاتـك3


Horoskop 2012 Jungfrun

شاطر
avatar
ام الوليد
المراقبة العامة
المراقبة العامة

عــدد الـــمــســاهـمات عــدد الـــمــســاهـمات : 85

موضوع  متميز Horoskop 2012 Jungfrun

مُساهمة من طرف ام الوليد في السبت 28 يناير - 18:28

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Jupiter kommer efter andra halvåret att hjälpa dig med att förbättra dina möjligheter på jobbet. Samtidigt kommer Saturnus att skapa problem mellan dig och andra människor. Två förmörkelser kommer också att förändra din situation hemma. Under första halvan av året kommer Venus och Mars retrograd att påminna dig om din inre aggressivitet och om hur lätt andra kan förändra sina åsikter.

Arbete och Ekonomi
Inte förrän efter den 11 juni kommer du att se några som helst förbättringar på det här området men när Jupiter anländer i ditt tionde hus för karriär och anseende börjar en ny cykel för dig, en cykel som endast äger rum en gång vart 12e år. Efter den 11 juni, har äventyrslusten minskat och ditt intresse för resor är inte lika uppenbar. I stället söker du erkännande och respekt, och du vill komma så långt som möjligt inom karriären.

Tack vare Saturnus i det andra huset för ekonomi har du hittat en bra försörjningsmöjlighet, även om det ibland har varit tufft. Men första halvan av året kan ändå bli problematisk, eftersom Jupiter befinner sig fortfarande i det nionde huset, samtidigt som planeten Mars vänder retrograd i ditt eget tecken, medan planeten Venus, vänder retrograd i det tionde huset.

Mars är retrograd mellan 23 januari och 13 april, och kan skapa frustrationer. Kanske har du drivkraft men ingen möjlighet att göra sakerna som du vill göra. Kanske upptäcker du helt plötsligt att du har en inre ilska som blir svår att hantera, eller kanske finns det en tendens att använda all energi på saker som inte ger någonting alls.

Planeten Venus, som styr över harmoni och kärlek, är retrograd under perioden 15 maj – 27 juni, i det tionde huset för karriär och rykte. Det kan hända att du plötsligt känner att andra blir fientliga mot dig och att andra inte ser dig via ett ljust perspektiv. Inte nog med att Neptunus, förvirringens planet, har anlänt i det sjunde huset som även styr över fiender, den 3 februari. Med Neptunus i det sjunde huset kan fiender lätt ha en fördel. Den 20 maj, skapas dessutom en solförmörkelse i det tionde huset, och du vill ta viktiga steg framåt i karriären, men på grund av Venus retrograd kan det bli problematiskt att genomföra förändringarna just nu.

Har du möjlighet att vänta, kan du börja med de efter den 11 juni då Jupiter anländer i det tionde huset som garanterar framgång på ett helt annat sätt.

Kärlek, relationer och socialt liv
Den stora nyheten är att Neptunus, förvirringen och illusionens planet, anländer den 3 februari i ditt sjunde hus för relationer, partnerskap och äktenskap, något som i de mest olyckliga fall, kan skapa offer. Men det är du som skapar ditt eget liv och det är du som väljer vilka som är dina vänner, och det är viktigt att du visar ansvar och mognad, även när det som sker inte är ditt fel. Men Neptunus i ditt sjunde hus vet du inte var du har den andre. Oftast slutar relationer olyckligt och med Neptunus i det sjunde huset, som även styr över fiender, kan fiender, om du ser de som vänner, få överhanden. Det är viktigt att du umgås med människor som uppskattar dig och att du avslöjar lite om dig själv.

Venus retrograd i det tionde huset har vi redan nämnt. Venus är kärlekens planet och är retrograd mellan den 15 maj – 27 juni, en period under vilken du kan få problem med andra människor. Auktoriteter kan på grund av dina åsikter bli fientliga. Andra människor kan tycka att du är alltför arrogant, och andra kan sprida rykten om dig.

Inte nog med det: Saturnus, restriktionens och allvarets planet, anländer i ditt tredje hus för kommunikation och den närmaste omgivningen och börjar skapa problem i ditt liv. Från och med den 5 oktober kan stämningen förändras och du kan se hur andra - även om det bara rör sig om andra familjemedlemmar – försöker begränsa dig, kritisera dig och till och med stoppa din utveckling i önskad riktning. Du kan också bli tystare än vanligt och om någon irriterar dig, kan du bli verbalt aggressiv. Under de närmaste 2,5 åren kommer du att behöva lära dig att höja dig över andra människors småaktighet och sätta gränser.

I det tredje huset för kommunikation har du också en solförmörkelse den 13 november. Kommunikationen med andra blir extra jobbig under perioden 6-26 november, eftersom Merkurius är retrograd i det tredje huset. Saturnus i det tredje huset kan också betyda att de kontrakt som du skriver under blir långvariga och de beslut som du fattar också påverkar dig under en längre tid. Dessutom kan några saker som händer i ditt liv bli helt påtvingade och du kan kämpa mycket för att bli av med dem.

Hemmet och familjen
Saturnus i det tredje huset kan också påverka dina relationer till andra familjemedlemmar eftersom det tredje huset också styr över kusiner och syskon. Och i det fjärde huset sker flera olika förändringar under det här året. Den 4 juni har du en månförmörkelse i det fjärde huset som hjälper dig att se att dina mål som hade med familjen eller ditt hem att göra börjar bli verklighet. Den 28 november har du en solförmörkelse i det fjärde huset: några kommer att flytta, andra kommer att ha dina planer om vad man vill åstadkomma klara.

Personlig nymåne och fullmåne
Den åttonde mars är det fullmåne i ditt eget tecken och det som du började med eller drömde om under augusti 2011 i samband med nymånen, kan nu bära frukt eller kulminera.

Den 16 september har du en nymåne i ditt eget tecken och en ny fas med personlig utveckling kan nu börja äga rum. Det kan handla om personliga visioner. Under våren 2013 kommer de att bli verklighet. Var alltid försiktig när du önskar dig något eftersom de kan bli verklighet.


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء 12 ديسمبر - 16:50