هاوار عفرين ابو الوليد


هاوار عفرين ابو الوليد

مرحبا و أغــلى ســهلا يا (زائر) .. عدد مساهماتك و مـشــاركـاتـك3


Horoskop 2012 Vågen

شاطر
avatar
ام الوليد
المراقبة العامة
المراقبة العامة

عــدد الـــمــســاهـمات عــدد الـــمــســاهـمات : 85

موضوع  متميز Horoskop 2012 Vågen

مُساهمة من طرف ام الوليد في السبت 28 يناير - 18:31

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Saturnus i ditt andra hus för pengar kommer att hjälpa dig under hösten att lägga en stabil grund för din ekonomi, medan Neptunus i ditt andra hus för jobb, kommer att förvirra dig men samtidigt skapa helt nya möjligheter för dig. Efter den 11 juni hjälper Jupiter dig att utvidga dina horisonter, genom att resa och/eller studera. Första halvåret kan vara jobbigare. Kärlekslivet är inte lika viktig för dig under året, men Venus retrograd under våren kan påverka ditt kärleksliv..

Arbete och ekonomi
Den stora nyheten är att Neptunus, illusionens planet, anländer i ditt sjätte hus för jobb den 3 februari. Neptunus i det här huset kan ha en negativ inverkan, eftersom relationerna till arbetskamrater kan bli förvirrande. Dessutom kan många av er jobba med saker som ni inte har hela översikten över, och blir kanske en kugg i en stor maskin. En del av er kommer att älska era jobb medan andra kan känna er tvungna att ljuga angående sysselsättningen kanske för att ni skäms, kanske för att ni vill imponera. Ytterligare andra kommer att idealisera sina jobb, men det finns sidor i jobbet som är genanta men som ni kanske inte riktigt känner till. Problem på arbetsplatsen kan bli särskild stora under 12 mars – 4 april, eftersom Merkurius är retrograd i det sjätte huset. Söker du jobb under den här perioden kommer det inte att gå så bra. Du som jobbar inom kreativa yrken eller inom healing kommer att trivas bäst, under de närmaste 14 åren, så länge Neptunus vistas i det sjätte huset. Även jobb utan klara rutiner kan vara något för dig. Jobb inom marknadsföring, TV, konst, film, kan också vara något för dig.

Jupiter befinner sig i det åttonde huset och kan fortsätta att hjälpa dig fram till den 11 juni att tjäna tack vare andra, eller via andra, och genom att investera i aktier och fonder. När Jupiter sedan lämnar det åttonde huset, kommer du att bli självständigare. Men det är inte förrän den 5 oktober som Saturnus anländer i ditt andra hus för pengar för att utmana dig att skapa dig en trygg och stabil ekonomisk grund. Initialt kan detta bero på att du får problem med det närvarande jobbet, och i andra fall för att du jobbar hårt där du är och kommer att avancera långsamt men säkert under nästa 2,5 år, och din lön och position kommer att försäkras. Tänk däremot på det hela som en process, eftersom det kan ta 2,5 år innan din ekonomiska trygghet är säker. Jupiter kommer att anlända i ditt tionde hus för karriär under sommaren 2013, och du får vänta ett år till innan du börjar se att du får erkännande och verkligen gör framsteg. Vad som än händer, är det viktigt att du inte ger upp.

Den 13 november äger en solförmörkelse rum i det andra huset för pengar och i samband med den här solförmörkelsen kan en ny inriktning i ditt sätt att tjäna pengar börja formas. Ibland kan den komma i form av en dröm eller önskan som förr eller senare blir verklighet. Mellan den 6-26 november är däremot planeten Merkurius retrograd i det andra huset för ekonomi. Om du runt den 13 får nya idéer är det klokt att vänta tålmodig fram till den 26 november innan ni kan sätta idéer i verket.

Från och med den 11 juni 2012 – sommaren 2013 kommer Jupiter att befinna sig i det nionde huset för utbildning och resor. Många av er kommer att resa mycket under den här perioden medan andra kommer att gå tillbaka till skolan. Om du försöker börja en utbildning under våren 2012 går det inte så bra, eftersom Venus är retrograd mellan den 15 maj-27 juni, men det är den 20 maj som idén kan alstras att du vill plugga vidare, i samband med en solförmörkelse i det nionde huset.

Några av er kommer att fatta ett beslut runt den 20 maj att flytta utomlands men innan ni kan göra det måste Venus återkomma till sin normala bana igen. Även problem med pengar kan uppstå när Venus är retrograd, eftersom Venus inte bara styr över kärlek utan även över våra värdesaker, och pengar.

Kärlek, relationer och socialt liv
En dålig nyhet kan vara att Neptunus, illusionens planet, lämnar det femte huset för romantik och kärlek den 3 februari. Förhoppningsvis har du hittat under de senaste 14 åren själsfränden, eftersom en liknande chans kanske inte kommer igen. Neptunus gör störst underverk i det femte huset, och påverkar oss minst i det tolfte huset, medan den här planeten skapar förvirring i övriga hus. När Neptunus kommer att flytta över till det sjätte huset för jobb, kan dina relationer till arbetskamrater att förvirra dig och oftast blir det svårt för dig att veta var du står någonstans i förhållande till andra.

Problem med vänner uppstå i princip under sommaren, mot slutet av juli och början av augusti eftersom Merkurius är retrograd i lejonet. Det handlar mest om missförstånd och svårigheter att samarbeta med andra. Inga stora förändringar verkar äga rum i kärlekslivet, men medan kärlekens planet, Venus är retrograd i det nionde huset, mellan den 15 maj – 27 juni, kan kärleken blomstra mellan dig och en person som bor i ett annat land. Det är ganska viktigt att inte inleda en fast relation just nu utan vänta och fatta ett beslut efter den 27 juni, eftersom du kan helt plötsligt komma på att ni inte har något gemensamt. Den kulturella skillnaden kan dessutom bli ett problem och inte någon spännande möjlighet. Samtidigt kan någon i det förflutna börja förklara sin kärlek för dig igen, även om det har gått många år. Inte helt ovanligt blir det att personen i fråga går via en separation och försöker klamra sig fast vid någon annan i sökandet efter trygghet.

Någon stor grej verkar inte ske i kärlekslivet och det beror kanske på att de flesta vuxna vågar har en livspartner och för att andra saker, såsom jobb och ekonomisk situation och senare utbildning och resor kommer att vara långt viktigare än kärlek.

Med Uranus i det sjunde huset för partnerskap, är relationerna aldrig tråkiga i ditt fall, eftersom dina vänner och din livspartner, om du inte är singel, ständigt kommer att överraska och utmana dig på många olika spännande sätt. Det är också möjligt att du dras till människor som har revolutionerande idéer.

Förändringar som avser kommunikation och transport
De stora förändringarna äger rum på kommunikationsområdet. Den 4 juni i samband med månförmörkelsen och den 28 november i samband med solförmörkelsen. Månförmörkelsen den 4 juni kan betyda att du är redo för att fatta ett viktigt beslut angående en relation, oftast till någon som du ser varje dag. Solförmörkelsen den 28 november kan mycket väl handla om behovet att börja på en ny utbildning och kanske bli teknisk och börja använda till exempel datorproblem i jobbsyfte. Kan det handla om en utbildning på distans? Eller om ett försäljningsjobb? Du får väl se vad som händer. Om ni jobbar som journalister eller författare kan förmörkelserna betyda viktiga framsteg inom era yrken.

Några av er kommer att köpa/sälja sina bilar eller börja, om ni reser mycket, resa kollektivt eller tvärtom, med egen bil.

Några av er kommer på hösten eventuellt börja planera att flytta.

Personlig fullmåne och nymåne
Den 6 april äger en fullmåne i ditt eget tecken. Detta betyder att det som du började i september 2011, nu börjar bära frukt.

Den 15 oktober är det fullmåne i ditt eget tecken och en ny dröm kan nu börja bli verklighet.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين 21 يناير - 15:25