هاوار عفرين ابو الوليد


هاوار عفرين ابو الوليد

مرحبا و أغــلى ســهلا يا (زائر) .. عدد مساهماتك و مـشــاركـاتـك3


Horoskop 2012 Skorpionen

شاطر
avatar
ام الوليد
المراقبة العامة
المراقبة العامة

عــدد الـــمــســاهـمات عــدد الـــمــســاهـمات : 85

موضوع  متميز Horoskop 2012 Skorpionen

مُساهمة من طرف ام الوليد في السبت 28 يناير - 18:34

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Många förändringar äger rum under året, som omvandlar ditt liv på många sätt. En månförmörkelse och en solförmörkelse skapar förändringar i din ekonomi under andra halvåret. Saturnus anländer i oktober i ditt eget tecken och ber dig att visa ansvar. Jupiter kommer också att hjälpa dig att tjäna via andra och via investeringar och en solförmörkelse äger rum i ditt eget tecken. Kärleken blir viktigare i ditt liv men du måste också leva med att Venus och Mars är retrograda under våren 2012.

Arbete och ekonomi
Det åttonde huset handlar om delade resurser och de pengar som du tjänar via andra människor. En solförmörkelse äger den 20 maj i det här huset, som kan betyda att du kommer på nya idéer om hur du investerar dina pengar. Men under samma period är planeten Venus, som även styr över pengar, retrograd i det åttonde huset och du får nog vänta lite innan du kan genomföra dina idéer.

Efter den 11 juni kommer Jupiter att anlända i det åttonde huset och kommer att stå vid din sida och du kan då göra stora affärer, på indirekta affärer såsom investering i aktier och obligationer eller genom dina närmaste, t ex din livspartner eller andra familjemedlemmar.

I själva verket verkar din ekonomi av en eller annan anledning gå via många förändringar något som kan bero på att du startar eget eller blir bättre på att göra affärer. En solförmörkelse äger rum den 28 november i ditt andra hus för ekonomi, som kan innebära en helt ny start för dig.

Mot slutet av juli och början av augusti kommer Merkurius att vara retrograd i det tionde huset för karriär och anseende och under den här perioden kan problem uppstå i hur andra ser på dig. Du lyckas till exempel inte övertyga andra människor på trovärdiga sätt. Och om du har nya idéer på jobbet kommer ingen att vilja lyssna på dem.

I det sjätte huset, ser Uranus till att det aldrig blir riktigt tråkigt på jobbet.

Kärlek, relationer och socialt liv
Den 3 februari anländer Neptunus, drömmarnas och inspirationens planet, i det femte huset för romantik och kärlek; samma hus styr över kreativitet och barn. Detta är en stor och viktig händelse, eftersom Neptunus kommer att påverka ditt kärleksliv under 13-14 år. Neptunus, som har funnits i ditt fjärde hus för rötter, hem, trygghet och familj, kommer, när den lämnar det fjärde huset, att samtidigt förändra din föreställning om familjens dygd till exempel, och till och med dina föreställningar om din egen nation, ditt ursprung och så vidare, som du har haft en tendens att idealisera.

I det femte huset kommer däremot Neptunus att hjälpa dig att öppna dig för kärlek på ett helt annat sätt. Många människor, som har turen med sig och upplever en Neptunus transit via det femte huset, kommer att hitta själsfränden under Neptunus transit genom det femte huset. Under de närmaste 14 åren bli du också omtyckt och kan ha en speciell charm.

Men under första halvåret kommer planeten Mars, som befinner sig i ditt elfte hus för vänner och socialt liv att vända retrograd under perioden 27 januari – 13 april och stora frustrationer kan nu uppstå i din relation till dina vänner. Du kan känna, i synnerhet om du har en ledarroll att andra inte lyssnar på dig och att du inte kan påverka andra. Efter den 13 april kommer däremot allt att gå bättre. Fram till den 4 juni, har du Jupiter i det sjunde huset och även om det uppstår stora konflikter och motsättningar i ditt sociala liv, kan du räkna med lojala vänner och allierade som tycker och tänker som du gör.

I det åttonde huset som styr över sex och närhet, kommer Venus att vara retrograd under 15 maj – 27 juni. Under den här perioden kommer du att behöva komma ansikte mot ansikte med dina egna grundläggande behov, och vad kärlek och närhet egentligen betyder för dig. Några skorpioner kommer plötsligt att minnas sina gamla älskare och några kommer att återigen träffa en gammal kärlek. Man brukar inte rekommendera början på nya relationer när Venus är retrograd, eftersom allt verkar så bra inledningsvis och sedan inser man att man har skapat en illusion. Runt den 20 maj kan impulsen för att börja en relation till någon kan dyka upp, men Venus retrograd kan försena eller förhindra att impulsen kan få någon form av utlopp. Däremot kommer Jupiter i det åttonde huset efter den 11 juni att öka möjligheten till utveckling av relationer som är bra för dig. Jupiter kan också öka din skara av beundrare. Med Neptunus i det femte huset, har du möjlighet, att välja och vraka och till slut möta din egen själsfrände. Och du har hela 14 år på dig.

Saturnus - den stora läraren
Saturnus, den stora läraren, kommer att anlända i ditt eget tecken den 5 oktober. Saturnus i det egna tecknet kommer framför allt att be dig att ta stort ansvar i ditt liv. Under cirka 2,5 år kommer den här planeten att göra ditt liv i allmänhet svårare. Du har inte längre det stora spelrummet som du har haft under de senaste åren, när Saturnus gömde sig i det tolfte huset. Men Saturnus kommer att hjälpa dig att mogna, och är en bra nyhet för många, i synnerhet unga skorpioner som inser, för första gången hur vuxenvärlden egentligen fungerar.

Saturnus är också karmans planet och många av er måste nu ta ansvar för gamla misstag som kan straffas eller som nu leder till konsekvenser för er. En stor inre förändring sker den 13 november i det tolfte huset i samband med solförmörkelsen. Och redan den 28 november äger en annan solförmörkelse rum i ditt eget tecken som betyder en nybörjan för dig och ditt personliga liv. Välkommen bland de dödliga.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين 21 يناير - 16:06