هاوار عفرين ابو الوليد


هاوار عفرين ابو الوليد

مرحبا و أغــلى ســهلا يا (زائر) .. عدد مساهماتك و مـشــاركـاتـك3


Horoskop 2012 Skytten

شاطر
avatar
ام الوليد
المراقبة العامة
المراقبة العامة

عــدد الـــمــســاهـمات عــدد الـــمــســاهـمات : 85

موضوع  متميز Horoskop 2012 Skytten

مُساهمة من طرف ام الوليد في السبت 28 يناير - 18:37

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
En solförmörkelse och en månförmörkelse i ditt eget betyder att du kommer att gå genom stora och kanske avgörande personliga förändringar. Dessutom kommer en stor inre förändring med solförmörkelsen i det elfte huset mot hösten, samtidigt som planeten Saturnus, som är restriktiv, anländer i det tolfte huset och slutar bekymra dig på direkta sätt. I juni kommer dessutom Jupiter att hjälpa dig att hitta allierade och många människor som står på din sida. Ett år att se fram emot!

Arbete och ekonomi
Din ekonomiska situation påverkas inte av några helt nya energier under 2012. Med Pluto i det andra huset, kan din ekonomiska situation befinna sig under en ständig omvandling och transformering, och när den utmanas, kämpar du för att återställa balansen.

Under första halvåret kommer Jupiter att fortsätta hjälpa dig att förbättra din hälsa, något som är viktigt för att man ska kunna jobba och trivas med livet, och samtidigt blir ditt jobb och dina arbetsuppgifter intressantare. Efter den 11 juni, flyttas däremot det här ansvaret över på dig själv och Jupiter anländer i ditt sjunde hus för partnerskap. Jupiter kommer att hjälpa dig att hitta folk sm vill hjälpa dig, som vill stå på din sida, som vill vara dina allierade.

Början av året kan däremot bli frustrerande. Det beror på att planeten Mars är retrograd under perioden 23 januari – 13 april, i ditt tionde hus för karriär. Dina ambitioner kan vara stora, men trögheten kan bli stor och om du har planer att genomföra och idéer att framföra, kommer miljön att bli fientlig. Men du kan med planeten Mars i det tionde huset jobba upp dig efter den 13 april och fram till juli 2012.

Saturnus i det elfte huset har under de senaste 2,5 åren förändrat dina relationer till dina vänner. Kanske har du i stället för att utveckla bra relationer till andra, möts eller mött andra med skepsis. Om du är författare, journalist, konstnär eller jobbar med människor i allmänhet, kan din influens över andra inte ha varit så positiv. Andra ville också begränsa din framgång. Den 5 oktober kommer du däremot att slippa den här influensen i ditt liv och du kan till exempel tjäna pengar genom ett eget företag, sälja din konst, bli publicerad, och så vidare.

Kärlek, relationer och socialt liv
När Saturnus anländer i det tolfte huset den 5 oktober börjar en period under vilken du blir starkare inifrån eftersom Saturnus kommer att hjälpa dig att stabilisera ditt inre liv. Förhoppningsvis blir du inte alltför sträng eller okänslig under förloppet som varar under 2,5 år. Innan dess händer andra saker i ditt kärleksliv och i dina relationer.

Planeten Venus, som styr över relationer och kärlek, kommer att vara retrograd i ditt sjunde hus för relationer under våren: perioden 15 maj – 27 juni. Under den här perioden kommer dina relationer att gå via förändringar. Å ena sidan kan du uppleva att du inte får andras gensvar. Å andra sidan kan gamla vänner, och fiender dyka upp i ditt liv igen. Runt den 20 maj, kan du få en önskan att bli ihop med en gammal kärlek, men rådet från astrologer är att du väntar fram till den 27 juni för då kan du se klarare på relationen och kanske är den här personen inte alls så underbar, något som du inser sedan.

Vill du ha en relation? Ingen fara. För det första kommer Jupiter i det sjunde huset efter den 11 juni att öka dina chanser i kärlek och du kan lätt hitta nya vänner, och en ny partner. Du blir populärare och andra kan lätt känna sig attraherade av dig. Turens och expansionens planet kommer att påverka ditt sociala liv och ditt kärleksliv på ett positivt sätt under cirka tolv månader.

Dessutom kommer Saturnus att lämna ditt elfte hus för socialt liv i fred och du kommer efter den 5 oktober att fritt kunna välja dina vänner. Dessutom kommer ditt sociala liv i allmänhet att bli roligare under åren som kommer.

Årets stora händelse är att Neptunus lämnar ditt tredje hus för kommunikation redan i början av året, den 3 februari och de allmänna missförstånden som skapas i din kommunikation med andra försvinner. Om du har känt dig lurad av din omvigning då och då, kommer den här tendensen också att minska eller förvinna under följande år. Neptunus kommer däremot att flytta över till ditt fjärde hus för hem och familj, och Neptunus i det här området, kan öka din kärlek för din egen familj, ge dig en känsla av trygghet (eller en falsk känsla av trygghet) samtidigt som många av er kommer att helt plötsligt idealisera era hemländer, eller rötter. För en del kan den här känslan vara under många år för att sedan kollapsa helt plötsligt och det är viktigt att – trots Neptunus närvaro där – försöka ha realistiska uppfattningar. I mars – början av april kommer däremot missförstånden hemma att öka avsevärt, eftersom Merkurius är retrograd. Den 4 april är läget lugn igen.

Personliga förändringar
Den 4 juni äger en månförmörkelse i ditt eget tecken, något som innebär att du har uppnått en viktig fas i din personliga utveckling.

Den 28 november äger en solförmörkelse i ditt eget tecken och detta betyder en nybörjan i din personliga utveckling och kanske till och med en stor transformering.

Solförmörkelsen som äger rum den 13 november i ditt tolfte hus kan vara en viktig katalysator i förändringen som äger rum den 28 november, eftersom du kan i samband med den här solförmörkelsen inse viktiga saker, som tidigare har varit helt dolda för dig.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء 12 ديسمبر - 15:59