هاوار عفرين ابو الوليد


هاوار عفرين ابو الوليد

مرحبا و أغــلى ســهلا يا (زائر) .. عدد مساهماتك و مـشــاركـاتـك3


Horoskop 2012 Stenbocken

شاطر
avatar
ام الوليد
المراقبة العامة
المراقبة العامة

عــدد الـــمــســاهـمات عــدد الـــمــســاهـمات : 85

موضوع  متميز Horoskop 2012 Stenbocken

مُساهمة من طرف ام الوليد في السبت 28 يناير - 18:40

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
2012 blir insikternas år med en månförmörkelse och en solförmörkelse i det tolfte huset. Men förändringarna kan också äga rum i ditt yrkesliv. Även planeten Saturnus kommer att ge dig chansen att fritt välja vad du vill göra i livet efter den 5 oktober, men kommer samtidigt att strukturera ditt sociala liv på helt nya sätt. Jupiter kommer att förbättra din hälsa efter sommaren, och öka dina arbetsuppgifter. Mot slutet av året kan fritiden minska, men du får kanske nu jobba mer, något som du kan tycka är bra.

Arbete och ekonomi
Börja inte studera något under början av året eftersom Mars är retrograd under perioden 23 januari – 13 april 2012. Under samma period kan dina resor slå fel och risken för olyckor kan också bli större. Kontakten med människor utomlands, som du kanske samarbetar med, försämras och blir ett frustrerande inslag i vardagen. Mellan den 12 mars – 4 april, är dessutom tänkandets och kommunikationens planet i det tredje huset retrograd. Detta betyder i stort sett att det blir svårt att lära sig nya saker under den här perioden samtidigt som du kan känna att du inte orkar mentalt. Under hösten är den astrologiska miljön bättre för studier.

Det kan också hända att du får en ny idé den 20 maj, eller runt den tiden, och den har att göra med ditt arbetsliv. Det är ganska otroligt att den nya satsningen får någon genslagskraft eller blir accepterad under maj, eftersom Venus är retrograd mellan 15 maj – 27 juni. Ta hand om dig själv under den här perioden, eftersom du inte kommer att må så bra. I själva verket kommer Venus i det sjätte huset att vilja påminna dig om att du kanske inte längre är lika ung och snygg som du brukade vara, något som så klart är non-sens.

Den riktigt goda nyheten för alla stenbockar är att Neptunus, illusionens planet, kommer att flytta över till ditt tredje hus för kommunikation efter den 3 februari, och samtidigt slipper du den här planeten i det andra huset för pengar. Nu börjar du efter åratals av problem på området, att börja komma på nya sätt att tjäna pengar på. Och efter den 11 juni, kommer Jupiter att anlända i ditt sjätte hus för arbete och då kan arbetsuppgifterna blir fler. En del av er kommer att expandera era företag, andra får jobb efter flera år av förvirring och arbetslöshet, och ni som har tjänat under de senaste 13-14 åren tjänat pengar på flummiga saker, kommer nu att skaffa sig extrajobb, eller börja tjäna pengar på annat.

Jupiter i det femte huset fram till den 1 juni hjälper dig att hitta din inre kreativitet.
Saturnus, som har varit en restriktiv kraft i yrkeslivet, ger nu vika, efter 2,5 i ditt tionde hus för karriär och anseende, som har gjort att du har känt dig begränsat i ditt val av t ex yrke.

Kärlek, relationer och socialt liv
Den tredje februari kommer planeten Neptunus att anlända i ditt tredje hus för kommunikation, där den vistas under många år och hjälper dig som arbetar inom vissa yrken att nå framgång: du som talar mycket, du som skriver böcker, poesi, skapar, och du som marknadsför produkter. Du kan få en stor möjlighet att inspirera andra nu och det sätt du pratar på är mycket kreativ; ibland uppfinningsrik. Med Jupiter i det femte huset fram till den 11 juni, är du riktigt bra på att prata dig in i alla andras hjärtan. De här egenskaperna kan öppna din väg inom karriären, och dina relationer kan också förbättras. Samtidigt kan du oroa dig över vad alla andra tycker och tänker, och du kan göra feltolkningar av människors reaktioner, med Neptunus i det tredje huset.

Mot slutet av året kommer Saturnus att anlända i det elfte huset, och förmodligen kommer nu ditt sociala liv att förändras och struktureras. Å ena sidan kan förändringar inom yrkeslivet påverka ditt sociala liv, och grejen är att du inte kommer längre att känna dig lika fri som du var innan, utan du förstår att det krävs helt nya krav på dig. Den 13 november har du en solförmörkelse i det elfte huset som signalerar en förändring i din relation med andra människor; kanske blir du medlem i en ny grupp och kanske får du en ny kompis. I andra fall, börjar en ny fas i ditt sociala liv. Saturnus i det elfte huset behöver inte vara jobbig men kräver anpassning. Eftersom Saturnus styr över stenbocken bör inte planeten skapa alltför stora besvär för dig.

Kärlekslivet får inte någon större betydelse för dig under året, medan perioden under vilken Venus är retrograd, mellan den 15 maj – 27 juni, kan leda till att du tvivlar på dig själv och din kontroll över ditt eget liv. Om du skulle tvivla av någon anledning över ditt utseende och din charm, är det viktigt att inse att du efter den 27 juni kommer att se dig själv på ett helt annat sätt. Det är viktigt att du undviker plastikoperationer eller slösar massor med pengar på nya kläder under den här perioden. Arbetet kommer att äga rum inom dig. Skönheten kommer inifrån.
När det handlar om relationer med andra, i synnerhet intima relationer, bör du undvika att börja en relation under perioden under vilken Venus är retrograd och under perioden 15 juli – 8 augusti, när Merkurius är retrograd i det åttonde huset. Om du kommer att öppna dig för andra, kommer det att bli svårt att hitta förståelse. Samtidigt kan ditt behov att prata vara så stort att det blir frustrerande.

Insikternas år
Den 4 juni har du en fullmåne i det tolfte huset som handlar om ditt psykologiska liv. Den sida av livet som du inte visar för andra. Kanske har du nu hittat svaret på en inre fråga som du har ställt till dig själv under en längre tid.

Den 28 oktober kommer en ny inre process att börja äga rum eftersom du har en solförmörkelse i det tolfte huset. En del kan bli inblandade i någon form av utveckling som sker bakom kulisserna. Solförmörkelsen den 13 november som äger rum i det elfte huset för vänner att bli en viktig katalysator eftersom ditt sociala liv håller på att förändras.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين 21 يناير - 16:04