هاوار عفرين ابو الوليد


هاوار عفرين ابو الوليد

مرحبا و أغــلى ســهلا يا (زائر) .. عدد مساهماتك و مـشــاركـاتـك3


Horoskop 2012 Vattumannen

شاطر
avatar
ام الوليد
المراقبة العامة
المراقبة العامة

عــدد الـــمــســاهـمات عــدد الـــمــســاهـمات : 85

موضوع  متميز Horoskop 2012 Vattumannen

مُساهمة من طرف ام الوليد في السبت 28 يناير - 18:46

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Med Neptunus i det andra huset kommer du att tycka att ekonomin är en förvirrande sak under det nya året, men under första halvåret kommer Mars och Venus retrograd att göra hela situationen nästan omöjlig. Saturnus kommer att skapa nya utmaningar i yrkeslivet efter den 5 oktober. Även om inte mycket händer i kärlekslivet, kommer Venus retrograd i det femte huset att få dig att under eller efter processen ifrågasätta din syn på kärlek. Mot hösten kan förändringar äga rum i ditt sociala liv, som påverkas av en månförmörkelse och en solförmörkelse..

Arbete och ekonomi
Den stora förändringen på det ekonomiska området kommer den 3 februari när planeten Neptunus anländer i det andra huset för pengar. Pengar kan åren som följer bli helt problematiska och när du fattar ekonomiska beslut, bör du ha hjälp. Kanske är det klokt, om du driver företag, och har råd med det, att skaffa en ekonomisk rådgivare. Annars är det kanske bra att fråga revisorn. Neptunus i det andra huset för pengar, kan också uppmuntra dig att tro att pengar är en outtömlig källa som aldrig tar slut. Och du kan därför köpa onödiga saker och saker som snabbt går sönder. Köp färre bättre saker i stället.

Som om den här nya omställningen inte hade varit nog, kommer planeten Mars, i ditt hus för delade resurser att vända retrograd under våren 2012, mellan 23 januari – 13 april, en period under vilken pengar kan bli så frustrerande att du bara vill skrika. Dessutom är planeten Merkurius retrograd under perioden 12 mars – 4 april. Under den här perioden bör du helt inte skriva under några kontrakt och inte låna några pengar från eller till någon annan. Problem med bankkontot, eller i bokföringen kan finnas, något som bara ökar så klart frustrationen.

Efter den 13 april bör allt återgå till det normala, men akta ändå Neptunus i det andra huset under så gott som 14 år, så länge som Neptunus förvirrar dina pengar. För dig som driver eget kan det ändå gå bra, men ni som söker jobb, måste vara noga.

De som inte driver eget och är beroende av anställning, kommer att uppleva att Saturnus i det tionde huset efter den 5 oktober begränsar era möjligheter att hitta jobb, medan Neptunus i det andra huset kan leda att ni riskerar att bli lurade eller inte få löner betalda. Men Saturnus kommer att belöna de som kämpar hårt, och många av er kan få fast anställning. Det kan vara andra saker som påverkar ekonomin, t ex dåliga beslut. Även de som driver företag kan känna sig begränsade, beroende på bransch, kanske på grund av marknadsförhållandena eller på grund av nya lagar. Samtidigt kan många av er bli marknadsledare inom er bransch, med Saturnus i det tionde huset under 2,5 år efter den 5 oktober. Se allt som en process och inte som något som sker över en natt.

Den 13 november kommer dessutom det tionde huset för karriär att påverkas av en solförmörkelse och du har förmodligen ett nytt mål i sikte nu.
Under andra delen av året kommer Jupiter i ditt femte hus för kreativitet att hjälpa dig att dels utveckla vidare din kreativa förmåga och uppfinningsrikedom.

Kärlek, relationer och socialt liv
Det är framför allt det sociala livet som går via förändringar, men även kärlekslivet kan bli intressant.

Kärlekens planet, kommer att vända retrograd under perioden 17 maj – 27 juni, i romantikens hus. En gammal älskare kan plötsligt dyka upp i ditt liv och om du redan har ett förhållande kommer situationen att bli jobbig. Om du är singel, kan du bli förälskad i fel person, och till och med känna runt den 20 Maj att du vill ha ett förhållande med den här personen. Venus retrograd kan däremot försvåra den här processen och att inleda relationer under en sådan transit, rekommenderas inte. Dessutom är det inte så säkert att förhållandet håller, och du kan känna dig blåst.

Mellan den 15 juli - 8 augusti är Merkurius retrograd i det sjunde huset för relationer och missförstånd uppstår lätt; konflikter och oenigheter är också möjliga.

De största förändringarna kommer förmodligen att äga rum i ditt elfte hus för vänner; den 4 juni äger en månförmörkelse rum i det elfte huset. Om du under en lång tid har du kanske känt att en kompis eller bekant är jobbig och du kan fatta beslutet att avsluta relationen med den här personen, eftersom du kanske inte orkar mer eller för att ni inte längre verkar ha något gemensamt. Nya vänskaper kan däremot uppstå runt den 28 november. Eftersom det elfte huset även handlar om det offentliga livet och publikationer, presentationer, radio och TV, kan aspekten handla om nybörjan inom sådana områden för en del.

Fram till den 4 juni kommer Jupiter, turens och expansionens planet, att påverka ditt hem och din familj på positiva sätt. Några kommer att bygga om huset, andra köper nya fastigheter, medan andra kan hyra ut överflödig utrymme. Den 11 juni kommer Jupiter att flytta över till det femte huset för romantik, nöjen och barn. För några av er ökar chanserna för romantik och kärlek under cirka 12 månader, medan andra kan få barn. Alla kommer däremot att bli kreativare. Nöjeslivet kommer också att få ett uppsving.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء 12 ديسمبر - 15:59