هاوار عفرين ابو الوليد


هاوار عفرين ابو الوليد

مرحبا و أغــلى ســهلا يا (زائر) .. عدد مساهماتك و مـشــاركـاتـك3


Horoskop 2012 Väduren

شاطر
avatar
ام الوليد
المراقبة العامة
المراقبة العامة

عــدد الـــمــســاهـمات عــدد الـــمــســاهـمات : 85

موضوع  متميز Horoskop 2012 Väduren

مُساهمة من طرف ام الوليد في السبت 28 يناير - 18:10


Du har planeten Uranus i ditt eget tecken och du gör därför stora genombrott och kommer på revolutionerande nya idéer. Du kan därför vara en av de tecken som utgör den primära drivkraften för förändring under den här perioden och det är individualiteten som åter igen kan få ett genombrott efter många år av grupptänkande. Med Jupiter i ditt andra hus för ekonomi, kan din ekonomi förbättras, trots att planeten Mars blir retrograd i ditt sjätte hus för jobb under en tid. Nästan alla områden i ditt liv kommer att vara utmanande under året, men så är det för alla andra tecken också.

Arbete och ekonomi
Turens planet Jupiter i ditt andra hus för ekonomi kommer fram till 11 juni 2012 att hjälpa dig att tjäna mer pengar. Handlingens planet, Mars, befinner sig i ditt sjätte hus för jobb fram till sommaren 2012. Å ena sidan har du mycket att göra, och vill göra mycket, å andra sidan kan den här energin stressa dig. Till och med personer som inte tycker om dig, kan skapa problem för dig och du tar lätt åt dig.

Planeten Mars är retrograd mellan 23 januari och 13 april i det sjätte huset. Eftersom Mars är din styrande planet, kommer den här aspekten att påverka dig mer än alla andra tecken. Å ena sidan kan saker och ting sakta ner, å andra sidan vill du konkurrera ut alla och du kan till och med bli aggressiv om det finns hinder. Mars retrograd kan också påverka din hälsa på ett negativt sätt: du bör därför se till att du får tänderna lagade, att du dricker tillräckligt med vatten, tar eventuella kosttillskott och att du får tillräckligt med vila. Efter den 13 april återgår vardagslivet till den normala rytmen igen. Jupiter i ditt andra hus för ekonomi, kommer att hjälpa dig att neutralisera mycket av Mars energi.

Den 5e oktober kommer Saturnus att flytta över till ditt åttonde hus för delade resurser och kommer under 2,5 år att uppmuntra dig att visa att du tar ansvar för din ekonomi och för hur det som du gör, påverkar din partner. Din partner kan också gå genom problem eller bakslag, som också påverkar dig. Det åttonde huset som styr över delade resurser kommer också att påverkas av Merkurius retrograd, 6 november - 26 november, och en solförmörkelse i skorpionen den 13 november.

November blir därför en månad under vilken du vill vara försiktig. Investera inte pengar i projekt som du inte är säker över, skriv inte under några som helst kontrakt innan du vet vad allting handlar om, låna inte ut några pengar. Att solförmörkelsen äger rum under Merkurius retrograd kan ge dig en chans att åter igen revidera från grunden dina samarbetspartners. Å andra sidan, kan din partner under den här tiden gå genom förändringar som även påverkar dig. Och kanske kommer någon från ditt förflutna tillbaka och vill ha något tillbaka. En gammal skuld måste därmed betalas.

Under hela året befinner sig Pluto i ditt tionde hus för karriär och bakslag kommer att följas av seger och så vidare. Pluto är en intensiv planet som påverkar ditt åttonde hus under flera år framåt och som innebär stora transformationer i din relation med andra, hur du blir sedd och din relation till auktoriteterna i ditt liv som du utmanar. .

Kärlek, relationer och socialt liv
Venus, kärlekens och harmonins planet, kommer att befinna sig i ditt tredje hus för kommunikation mellan 15 maj – 27 juni, då den vänder retrograd. Den 20 maj, kompliceras hela bilden av en solförmörkelse i tvillingarnas tecken och ditt tredje hus för kommunikation. Solförmörkelsen innebär en nybörjan som berör din relation till dina närmaste vänner. I lyckliga fall, kommer de relationer som är bra att ha, att fortsätta, medan andra kommer att ta slut. När Venus är retrograd kommer vi att behöva gå in på djupet och bearbeta saker i det förflutna som vi har upplevt och som påverkar oss fortfarande, och i ditt fall, kan det vara just dina kommunikationsmönster som har påverkats. Några av er kommer plötsligt att bli kontaktade av en gammal kärlek eller vän, något som ger dig möjlighet att se det förflutna genom nya perspektiv. Det är viktigt att du väntar fram till den 27 juni, innan du inleder ett seriöst förhållande om du är singel. Och om du inte är singel, att du inte kastar dig i någon affär med någon som du var ihop eller inte fick chansen att bli ihop med för länge sedan.

Inte nog med det. 15 juli – 8 augusti, kommer kommunikationens planet Merkurius, att vända retrograd i lejonets tecken och ditt femte hus för kärlek. Under den här perioden kan relationer med alla att försämras något. Om du går ut och försöker ha roligt, kommer dina idéer kanske och ditt sätt att ha roligt att ifrågasättas. Din relation till någon som du dejtar kan också försämras på grund av missförstånd. Det är viktigt att du inte blir irriterad på allt och alla under den här perioden, eftersom det är vad som händer under en Merkurius-retrograd cykel.

Mycket av de här förändringarna kan också vara kopplade till att Neptunus, lämnar ditt 11e hus för vänner den 2 februari och ditt sociala liv blir normalare och går via en omstrukturering. Du inser också att vissa mål som du hade var orealistiska och att du kan ha haft fel om dina vänner, genom att de kompisar som du upphöjde var mindre bra än de som du såg ner på. Neptunus kommer att anlända i ditt tolfte hus och du kommer att se klarare på tillvaron men i de första skedena kommer du förmodligen att behöva gå genom gamla minnen och omvärdera dina erfarenheter. Ibland kan du behöva tid för dig själv för detta tankearbete, i synnerhet under perioden 12 Mars – 4 April, när Merkurius är retrograd i ditt tolfte hus.

Saturnus kommer trots att de här förändringarna äger rum att dröja fram till den 5e oktober i ditt sjunde hus för partnerskap och du måste fortsätta att vara lojal mot din partner, i kärlek eller affärer. Om ni skiljer er eller går skilda vägar, kommer november att påverkas av dessa beslut.

Det nionde huset: resor och högre utbildning
Det nionde huset handlar om långa resor, högre utbildning och internationella kontakter. Det nionde huset kommer att påverkas av en månförmörkelse den 4 juni och en solförmörkelse den 28 november. Detta betyder i stort sett att många av er kommer att förändra era sätt att tänka under året och att det är information, utbildning, kontakt med andra, resor, som kommer att helt och håller förändra bilden av världen. Om du jobbar inom en internationell organisation kommer ditt förhållande till den här organisationen att förändras under året. Den 4 juni börjar du fatta beslut angående var du befinner dig nu och hur långt du har kommit. Den 28 november kan du lämna organisationen eller bli medlem i en helt ny organisation. Resor kan också vara ett viktigt inslag i ditt liv och en del av er kan bestämma er för att flytta utomlands, eller inleda samarbeten över gränserna på grund av gemensamma idéer eller på grund av intresse i affärer.

Din personliga nymåne och fullmåne
I samband med fullmånen och nymånen i det första astrologiska huset, oftast det egna tecknet (eller ascendenten), kommer en utveckling som påverkar dig på något avgörande sätt att äga rum.

Den 3 april är det nymåne i väduren. Nu kan en ny inspirerande fas inledas. Oftast kommer det som sker i det första huset att påverka det som sker i det sjunde huset. Din relation till andra kan påverkas.

Den 12 oktober är det fullmåne i väduren. Processen som började den 3 april kommer nu att avslutas och det slutliga beslutet kan nu fattas, angående relationer.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء 12 ديسمبر - 16:41