هاوار عفرين ابو الوليد


هاوار عفرين ابو الوليد

مرحبا و أغــلى ســهلا يا (زائر) .. عدد مساهماتك و مـشــاركـاتـك3


Horoskop 2012 Oxen

شاطر
avatar
ام الوليد
المراقبة العامة
المراقبة العامة

عــدد الـــمــســاهـمات عــدد الـــمــســاهـمات : 85

موضوع  متميز Horoskop 2012 Oxen

مُساهمة من طرف ام الوليد في السبت 28 يناير - 18:14

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Du har Jupiter i ditt eget tecken och du går via en mycket viktig expansion, eftersom du utvecklas mycket under den här perioden. Men Jupiter kommer också att påverka din ekonomi på ett positivt sätt efter juni 2012. Med planeten Uranus i ditt tolfte hus kommer de största revolutionerna att ske i ditt inre. Kärlekslivet kommer att gå via utmaningar och förändringar. November kommer att vara förändringens månad för de flesta oxar.

Arbete och ekonomi
Den 3 februari kommer planeten Neptunus, tack och lov att lämna ditt tionde hus för karriär. Därför kommer du för första gången på flera år att se klarare på din plats i världen och vad du bör åstadkomma. Många av er har förmodligen inte sett alla möjligheter i era liv under de senaste åren och till och med fastnat i ett jobb som ni inte tyckte om. Andra kan ha haft stora problem i yrkeslivet. Några av de lyckligt lottade hade däremot redan valt rätt bana i livet innan Neptunus anlände i det tionde huset i slutet av 90-talet. Saturnus, den stora läraren, kommer däremot att dröja i det sjätte huset för jobb och hälsa fram till den 5 oktober. Detta betyder för en del ett monotont arbetsliv, för andra en chans att hitta en bra struktur. För ytterligare andra, kan hälsan ha blivit en börda. Efter den 5 oktober kommer du att må bättre och känna att livet blir bättre. Kanske har du till dess hittat ett bra sätt att minska stressen, och förbättra din hälsa, samtidigt som du kan lättare anpassa dig till situationerna som uppstår.

Jupiter, turens och framgångens planet började sommaren 2011 hjälpa dig att inse att det finns hopp. Du har sedan dess gått via en personlig utveckling. Den 11 juni kommer planeten att hjälpa dig att förbättra din ekonomiska situation, och du kan därmed om du har varit arbetslös efter den 11 juni att hitta ett jobb. Om du redan jobbar, kan dina intäkter öka. Om du driver egen verksamhet kommer vinsterna att bli större.

Innan Jupiter hinner göra underverk för din ekonomi, måste du gå genom en process som kommer att hjälpa dig att omvärdera din inställning till pengar och ägodelar. Några av er kan till exempel uppskatta pengar för lite, andra för mycket, andra kan till och med känna att de inte kan eller förtjänar mer. Men planeten Venus, som styr över ditt eget tecken, och som därmed kommer att påverka dig i alla sammanhang mer än något annat tecken med sina aspekter, kommer att vara retrograd under perioden 15 maj-27 juni. Under den här perioden måste du bearbeta din inställning till pengar. Kanske kommer du att inse att du är alltför rigid, eller att du verkligen förtjänar mer.

Solförmörkelsen den 20 maj kommer att äga rum i det andra huset för intäkter och runt den tiden kommer du kanske på en ny idé som kanske inte kan förverkligas med detsamma men processen har börjat äga rum, och du kan se mot en ljusare ekonomisk framtid.

Det åttonde huset, som styr över delade resurser, och de pengar som du tjänar genom andra, t ex genom egen verksamhet, bidrag och till och med banklån, påverkas av två olika förmörkelser. Den 4 juni är det månförmörkelse i det åttonde huset, och den 28 november är det solförmörkelse i det åttonde huset. I samband med månförmörkelsen kan du ta viktiga beslut angående den sida av ekonomin som är kopplad till andra människor och i samband med solförmörkelsen den 28 november kan en ny era i ditt ekonomiska liv börja. Några av er kan slå era påsar ihop med någon annan, andra kommer att börja betala gamla skulder.

Kärlek och relationer
Planeten Mars, befinner sig i ditt femte hus för kärlek och nöjen fram till sommaren 2012. Detta betyder att om du dejtar någon, konflikter lätt uppstår, samtidigt som ditt intresse för att göra erövringar ökar. Även om din relation till din älskling inte är problemfritt finns det kärlek och kanske en stor attraktion. Mellan 23 januari - 13 april, kommer planeten Mars att vända retrograd i det femte huset och under den här perioden kommer du att lättare bli frustrerad och svartsjuk. Samtidigt kan du göra din älskling svarsjuk. Någon typ av konkurrens kan också hanteras på ett felaktigt sätt. Dessutom kan kärleken och attraktionen minska i relationen samtidigt som du vill hålla fast vid den. Under den här perioden kan du mycket väl fundera över om den som du älskar eller är ihop med dig verkligen är värt besväret.

Kärlekens planet, Venus är retrograd under 15 maj – 27 juni. Perioden som överlappar mars retrograd kommer förmodligen att vara frustrerande och extra jobbig. När Venus är retrograd kan det lätt hända att en gammal kärlek dyker upp, samtidigt som konflikter och avvisning lättare kan uppstå. Börja ingen relation under den här perioden eftersom du kan vid periodens slut att inse att han/hon inte var så snygg och bra som du först trodde. Låt förändringarna i kärlekslivet komma i oktober-november. Det är så klart bara ett råd; eftersom en sann kärlekshistoria säkert kommer att överleva.

Saturnus, som uppmuntrar dig att stadga dig efter den 5 oktober om du är singel, och om du har ett förhållande att visa din partner större hänsyn, kommer att påverka ditt sjunde hus för relationer under 2,5 år efter den 5 oktober. Den 13 november kommer solförmörkelsen i det sjunde huset för relationer att betyda en nybörjan. Om du är singel, kan du nu inleda en allvarlig stabil relation. Den här nya relationen kan i många fall inledas för att du och din älsklig båda går genom en tuff period, och svårigheterna leder till att ni hittar en gemensam bas för relationen. I andra fall, kommer de nya omständigheterna att skapa problem; kanske blir det svårt att anpassa dig till ett liv tillsammans med någon annan. Om du inte har ett fast förhållande, kommer förmodligen din relation till din partner att gå via prövningar, ibland för att partnern går via problem. I själva verket verkar det nästan omöjligt att förstå sig på sin partner när Merkurius är retrograd under 6-26 november 2012. Kanske har du och din partner, om ni nyss flyttade ihop att ha den första störa oenigheten.

Från och med den 3 februari 2012 kommer Neptunus, illusionens planet att stadga sig i det elfte huset för vänskap, där planeten kommer att vistas under cirka 13 år. Under den här perioden kommer du trots att dina vänner ibland kan vara bisarra och nyckfulla, ändå att våga drömma om en bättre framtid. Mellan 12 Mars – 4 april kan missförstånd med dina vänner ge dig huvudvärk, eftersom planeten Merkurius är retrograd.

Hemmet och familjen
När Merkurius är retrograd under sommaren 2012, kommer du kanske att ha dina gamla saker tillbaka. Många av er kommer att rota bland gamla lådor för att ni vill hitta gamla fotoalbum. Andra kan komma i kontakt med familjen eftersom de har kommit på att något gammalt finns på vinden. Andra kan ringa upp exet och be de skicka kvarlämnade grejer. Mellan den 15 juni-8 augusti, är kommunikationens planet retrograd i lejonets tecken och ditt fjärde hus för hem och familj. Du och de som bor under samma tak som du kan ha häftiga diskussioner med varandra, men ni kan inte hitta samförstånd. Samtidigt kan du komma på att du måste ordna allt i hemmet. Under den här perioden är det inte så bra att skriva under kontrakt, försöka sälja/köpa egendom eller starta ett familjeföretag.

Personlig fullmåne och nymåne
Den 21 april är det nymåne i ditt eget tecken och en bra tid för att börja satsa på något nytt. I ditt fall, förmodligen en relation som kan leda till besvär, trots att kärleken finns i luften. Ibland beror besväret på att dina vänner inte tycker att personen är rätt för dig. Om du inte är helt säker, kan du vänta fram till oktober – november för att starta en stabil relation. Mycket kan hända till dess.

Den 29 oktober är det fullmåne i ditt tecken och nu kommer den fas som började runt den 21 april eller efter att kulminera. Några kan nu bestämma sig för ett fast förhållande, medan andra kan göra slut. Nu har Saturnus i ditt sjunde hus börjat be dig att ta relationer på större allvar.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء 18 ديسمبر - 12:13